Min riktiga bil är en Saab

Vår kampanj för andra kvartalet 2021! Min riktiga bil är en Saab visar sina färger! Mer färgstarka och iögonfallande än någonsin i fräscha färger. Och vi presenterar Sveriges flagga. Eftersom Saab är en viktig del av svensk bilkultur, även om minnet långsamt hotar att blekna. Vi gör något åt ​​det. För det måste bara vara.

Min riktika bil är en Saab
Min riktiga bil ars Saab

Jag vill läsa detta på ...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Du har inte en Saabblog-prenumeration ännu, känner dig som en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Hjälp oss sedan att hålla Saabs ande levande!

Det gör du också abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja Saabs bloggprojekt!

Du får full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saabs värld.

Är du redan abonnent eller klubbmedlem? Logga Att läsa vidare.