Saab Christmas kommer spontant igen – vi jobbar på det!

Julen kommer tidigare än man tror varje år. Sedan, överraskande, nästan spontant, är den 24 december precis runt hörnet – och hektiskt följer. Så var det här i vårt team den här veckan. Vi har fortfarande något att göra. Saab firar jul så att säga - var väl förberedda och hade en väl genomtänkt tidslinje.

Jag behöver inte betona att vi lyckades få till det här trots alla förberedelser. Vi jobbar nu hårt och försöker komma ikapp. Vad handlar Saab-julen om? För första gången i år har vi presenter som vi delar ut.

Saab Christmas - vi jobbar på det!
Saab Christmas – vi jobbar på det!

Överraskningar inför Saab jul

Vad har vi kommit fram till? Det handlar om individuella Saab-presenter som vi vill tacka för. För de av läsarna som varit med här länge. Som investerar lite av sin fritid och engagerar sig här. De som ställer upp för Saab, hjälper till att hålla varumärket vid liv, och som bland annat fortsätter att stötta oss som författare med artiklar de själva skrivit. Och även de som regelbundet anordnar Saabträffar och resor under många år.

Den här gruppen har fått ett mejl från mig under de senaste dagarna. Hon känner nog att något är på gång.

Det är vår tur, nästan tillbaka på schemat, det blir individuella julklappar. Vi har ansträngt oss mycket och på måndag visar jag vad som ligger bakom. Och eftersom vi hade väldigt roligt med projektet, även om vi ibland ville ge upp, lanserade vi även det sista stora för Aero X Club Shop i år.

Även här är vi individuella, exklusiva och begränsade och gör det vi aldrig gjort tidigare. Flera små överraskningar väntar fortfarande, och under de mellanliggande åren kommer vi att visa Aero

Är du uppspelt? Underbar! Håll då utkik och njut av vår lilla teaser som vi har förberett.

Musik: Dreaming (FRAMETRAXX)

3 tankar om “Saab Christmas kommer spontant igen – vi jobbar på det!"

 • Jag tänkte för mig själv att det måste komma något mer...

  Svara
 • Åh man, julen i sig är redan (positivt 😉) spännande..., nu SAAB-bloggen med ytterligare spänning... Jag är nästan vid gränsen för spänning.
  Förhoppningsvis kommer det ny information snart!
  I förväntan…

  Svara
 • Flin. Coolt, jag är verkligen exalterad!

  Svara

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt