Saabs espressokoppar är nu tillgängliga!

Vi är glada när vissa saker fungerar lite snabbare än förväntat. Vi hade planerat den nya upplagan av Saab Espresso-kopparna till december och nu har pallen med kopparna kommit. Precis som för två år sedan gav vi den här gången en tysk tillverkare i uppdrag att tillverka den.

Kopparna tillverkades på ett klimatneutralt sätt och den historiska Saab-bokstäverna graverades för hand. Handgjorda betyder kvalitet, men också det faktum att var och en av dessa espressokoppar är unika. Mindre avvikelser i gravyren är alltid möjliga, som regel kan de inte ses alls eller bara ses med förstoringsglas.

Saab espressokopp
Saab espressokopp

Att veta detta, även om man inte riktigt ser det, ger kopparna sin speciella karaktär. För det handlar inte om massproducerade varor som producerats i stor skala. Det handlar om en högkvalitativ produkt, en liten upplaga. Designad av människor som gillar Saab för andra människor som bryr sig om varumärket lika mycket som vi gör.

Saab Espresso-kopparna finns i Aero X Club Shop (Länk) kan beställas och även tillgänglig från lager. Vi levererar över hela världen för alla Aero X Club-medlemmar. Om ditt land inte känns igen av vårt butikssystem som standard, kontakta Anne med din förfrågan (anne@saabblog.de).

Vi har även begränsat denna upplaga till 250 exemplar, espressokopparna är fortfarande ganska exklusiva i Saab-världen.

Med musik FRAMETRAXX

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt