Sugen på Saabs espressokoppar - det är snart dags!

Ibland fungerar saker snabbare än man förväntar sig. Vi beställde den nya upplagan av de populära Saab Espresso-kopparna i oktober. Vi förväntade oss inte leverans före december, vår producents råd lät för optimistiskt.

På kontoret nöjer vi oss med andra koppar istället. Saquella och Segafredo är inte heller dåliga och om det inte vore för psykologin på jobbet skulle espresson smaka minst lika gott som från Saabs espressokoppar. Men självklart, om en (Saab)vän kommer över, kommer det att krävas en viss förklaring.

Inga fler Saab espressokoppar? Här på SaabBlog Magazine? Hmmm.

Saab espressokoppar - det är snart dags!
Saab espressokoppar – det är snart dags!

Det måste leverantören och rederiet ha anat. Beställ – kolla! Provacceptans – kontrollera. Produktion – Igång. Att kopparna måste graveras manuellt, vilket är ganska tidskrävande, är inga problem. Och slutligen – kopparna är producerade, packade på en pall och redo för frakt.

Otroligt, för det är bara mitten av november.

Men det är bra, kanske kan Saabs espressokoppar på så sätt leta sig in under julgranen hos så många Saab-fans som möjligt utan någon som helst stress. De är då inte en historia som är tillgänglig i sista minuten där det kan bli stress med beställning och frakt.

Leveransen kommer att bokas här inom kort, och i slutet av veckan kommer kopparna att finnas tillgängliga via Aero X Club Shop (Länk) kan beställas från lager. Vi avstår därför från en förbeställningsfas, vi är oerhört nöjda med den tidiga leveransen och att vi snart kommer att kunna servera besökare på SaabBlogs tidningskontor med espresso från autentiska koppar.

Upplagan är givetvis återigen begränsad, och alla espressokoppar säljs inte. Vi håller en reserv för oss själva igen. För vänner, partners och är nyfikna på att se hur länge det kommer att hålla den här gången.

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt