Är torrisblästring billigt och effektivt? Det är kostnaden!

Vår Saab 9-3 Aero Hirsch Performance har äntligen klarat torrisblästringen. Underredet ser nästan ut som det kom färskt från karosseriverkstaden på Göta Älv. Metoden gjorde vad den lovade. Torrisblästring är effektivt och särskilt skonsamt mot materialet. En tydlig rekommendation från min sida när det kommer till renovering av en klassisk Saab.

Men det finns ett annat kapitel som fortfarande är öppet. Vilka kostnader kan du förvänta dig om du bestämmer dig för att satsa på torrisblästring? Slår den effektivare och renare metoden den traditionella flexen? Eller ska ett innovationstillägg beräknas? Jag gjorde matten med workshopen. Resultatet är avslöjande.

Torrisblästring - vad kostar det?

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.


 

Kommentarer är stängda.