En röd matta för (Saab) Emily GT-konceptet

Kommer det att fungera eller kommer det inte att fungera? Det var frågan som väckte kontrovers den här veckan. För en gångs skull handlade det inte om den svårsmälta Berlin-lagstiftningen, i Saab-kretsar handlade det om Emily. Som faktiskt inte är en Saab, men som väcker ett enormt intresse.

Det har funnits många videor för dem under de senaste dagarna, som är för NEVS-reklam och följer skapelseprocessen i detalj. Det spelar ingen roll hur ovanstående fråga besvaras. Filmerna är intressanta.

Ett annat sidospel när det kommer till Saab är Subaru. Samarbetet mellan Sverige och Japan var inte lika framgångsrikt som mellan Saab och Fiat-koncernen. Kanske för att det inte var ett samarbete av övertygelse, utan beställt av Detroit. Medan Subaruflopparna är historia för Saab, fortsätter resan för Subaru. Med Badge Engineering, precis under ett annat tecken.

Emily i NEVS designstudio
Emily och andra designer i NEVS designstudio

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.


 

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt