Kommer (Saab) Emily GT-konceptet att bli verklighet – så ser det ut

Med avtäckningen av (Saab) Emily GT-konceptet landade NEVS en enorm mediekupp. Nyheten gick världen runt, den elektrifierade bokstavligen Saab-scenen. Med allt fler nya bilder, kortfilmer och andra detaljer ökade hajpen. Det kunde inte ha satts upp bättre.

Skillnaden mot Sono Motors, där solbilskonceptet är till salu, kunde inte ha varit större. Medan Emily översvämmade media är München-konceptet dött offentligt, men frågan är om det räcker för att dra till sig uppmärksamhet för att berättelsen ska bli framgångsrik?

Emily är revolutionerande, navdriven, snyggt designad, med Saabs fantasi och scen svävande i bakgrunden. Men projektet skiljer ändå serien från 12 till 18 månader. Det kan vara så att detta avstånd inte avskräcker potentiella investerare. Historien verkar pågå på ett bra sätt.

(Saab) Emily GT-konceptet – blir det verklighet?
(Saab) Emily GT-konceptet – blir det verklighet?

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.


 

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt