Känner du också denna Saab-fantomsmärta som jag?

Ah, Simon Padian! Vad har du gjort? Så den här veckan drar de äntligen täcket av sitt Emily-projekt och ut kommer en elbil som kan vara en Saab. Hade det varit en av de där banala SUV-varianterna hade jag kunnat leva med den.

Istället dyker det upp en klassisk GT på displayen, ett estetiskt utseende, med Saab-lån som jag inte kan argumentera bort. En SUV skulle ha varit väldigt bekväm för mig. Jag hade kunnat strunta i det med förakt. Men Emily? Jag måste ta itu med henne.

Nu, med hjälp av en svensk vän, utvärderar jag källorna. Det är inte lätt. För runt Emily håller de redan på att sticka sin egen legend igen i Trollhättan. Naturligtvis. Svenskarna älskar det.

Simon Padian på modellen av Saab 9-5 NG
Simon Padian på modellen av Saab 9-5 NG

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.


 

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt