Skyddarna är av och Emily kör på Saabs testbana

Det har hänt mycket i den tidigare Saab-fabriken de senaste dagarna. Polestar flyttade in i det tidigare Saab Research and Development Center (Länk) och är nu hyresgäst på 15.000 XNUMX kvm. Framtida Polestar-bilar är alltid lite Trollhättan och Stallbacka. Du kan också vara en liten Saab. Kanske.

Men det är inte huvudhistorien i veckosammanfattningen. Emily körde sina varv på testbanan framför den gamla Saabfabriken. Emily är den mystiskt höljda elbilen från NEVS (Länk), bortom autonomt körande kapslar. Inspelningarna är troligen från förra året, och fram till nu har Emily förblivit hemlig.

För det fanns hopp om att en investerare skulle gå in och göra konceptet till verklighet. Finns den fortfarande kvar nu när täckena har fallit? Det vore välkommet. Eftersom vår åsikt om Emily är tydlig. Tyvärr är hon snygg.

Emily - rent elektrisk GT från NEVS
Emily - rent elektrisk GT från NEVS

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.


 

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt