Saab Cabriolet Base Caps och Cabriolet-klistermärken kan beställas!

Som utlovat har vi jobbat hårt under de senaste dagarna för att säkerställa att Saab Cabriolet Base Caps är tillgängliga i tid till säsongsstarten. Vi höll vårt ord. Kepsarna kan nu beställas från Saab Aero X Club Shop. De är specifika för varje Saab Cabriolet-serie - från den klassiska 900 Cabriolet till 9-3 NG.

Kepsarna är naturligtvis vita, de reflekterar solens strålar särskilt bra och säkerställer ett svalt huvud under soliga dagar. Bara hattarna, som vi broderade med konvertiblernas silhuetter, räckte inte för oss. Vi designade även klistermärken. De är lika snygga som själva cabriolet.

Saab 9-3 NG Cabriolet Base Cap
Saab 9-3 NG Cabriolet Base Cap

Saab Cabriolet Base Caps är här!

Klistermärkena finns även i butiken med de olika modellernas stiliserade silhuetter. De finns i två särskilt eleganta metallic-versioner, silver och antracit. Så ser vi till att de ser perfekta ut på nästan alla färgade ytor. Själva dekalerna är lätta att applicera, vi har testat det flera gånger och tyckt att det är bra.

900 NG / 9-3 OG Cabriolet Base Cap
900 NG / 9-3 OG Cabriolet Base Cap

Leveranserna börjar till och med två dagar tidigare än ursprungligen förväntat, och de första kepsarna och klistermärkena kan skickas ut redan den 17 april. Beställningar är öppna för alla Aero X Club-medlemmar Butik möjligt från och med nu.

Vi håller på med en t-shirtkollektion

Låt oss prata lite om vad som kommer att lanseras härnäst i maj eller juni. Vad jobbar vi med? Vi håller på att förbereda t-shirts och några läsare har redan haft möjlighet att ge sin åsikt om de första utkasten. Det var behagligt euforiskt. Vi planerar för första gången en större skjortkollektion, vilket är ett utmanande, lite omfattande projekt för laget och mig.

Saab 900 Classic Cabriolet Base Cap
Saab 900 Classic Cabriolet Base Cap

Eftersom Saab affina skjortor med egen design, som det aldrig har varit förut, hade vi inte det i vår butik än. Allt detta är helt nytt och utmanande, precis som hattar, bilskydd eller muggar var för några månader sedan. Eftersom jag har väldigt precisa idéer om hur slutprodukten ska se ut så är processen lite längre än vi planerat.

Så det kan vara så att allt tar lite längre tid eftersom produktval, design och produktion bara tar tid. Det är möjligt att vi inte kommer att ha en ny kampanj i maj och vi börjar inte med tröjorna förrän i juni.

De första teasers – och kanske till och med den första tröjan – kommer definitivt att finnas tillgängliga att upptäcka snart. Så att väntan inte blir för lång!

5 tankar om “Saab Cabriolet Base Caps och Cabriolet-klistermärken kan beställas!"

 • blank

  Kepsar och klistermärken har kommit hit, nu skulle vädret behöva samarbeta för en cabriolet-turné.

  Svara
 • blank

  Vänta... den nya "normalen" i Tyskland har också kommit till bloggen.
  Inga problem/besvär etc. för mig.

  Istället: längre förväntan!

  Svara
  • blank

   Istället för att vänta skulle jag definiera tålamod som en dygd i "det bästa Tyskland genom tiderna".

   Igår hade jag ett möte med en bilserviceleverantör (i Saab-frågor) som är stark inom olycksreparationsbranschen. Det nuvarande reparationsrekordet innehas av en modell från en tysk premiumleverantör, vilket inte är ovanligt och som är i produktion. Det tog 16 månader för tillverkaren att leverera alla reservdelar. Det är den nivån vi är på, och det är bara början.

   Svara
   • blank

    Så länge det inte håller i 16 månader med de utlovade tröjorna så är jag med dig och det nya Deutschlandtempo!

    Svara
    • blank

     den stannar inte Det är utlovat!

     Svara

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt