Minskade fraktkostnader i Aero X Club Shop

Vår Aero X Club Shop blir mer och mer internationell! Vi skickar nu in 20 länder och andra regioner kommer att läggas till snart. Eftersom Saab-scenen är internationell är varumärket älskat i Nordamerika såväl som i Taiwan eller Japan. Som ett resultat av detta står vår butik, som vi ursprungligen etablerade enbart för Tyskland och angränsande länder, inför utmaningar som är ganska positiva.

Vi är glada över den internationella efterfrågan, som är en bekräftelse på vårt arbete. Tack vare nya kontrakt med våra logistiktjänsteleverantörer har vi kunnat minska de internationella fraktkostnaderna i butiken avsevärt de senaste dagarna.

Detta märks särskilt med små delar som nyckelringar, klistermärken, hattar och kepsar.

Minskade fraktkostnader

Vi kunde sänka fraktkostnaderna för mindre varor till Österrike till 5,95 €, till Schweiz kostar ett jämförbart paket 7,30 € och till Sverige endast 6,00 €. Även våra läsare i USA, Kanada, Japan och Taiwan drar nytta av detta. Små försändelser kostar nu bara €7,60.

Vad vi jobbar vidare med

Faktum är att inte alla länder där det finns Saab finns med på fraktlistan Butiker. Vi arbetar med expansionen och prenumeranter vars land ännu inte är inkluderat, vänligen kontakta oss. Förutom nya produkter som vi designar, är vi upptagna med att göra frakt och speciellt förpackningar mer hållbara.

För att undvika att använda plast så mycket som möjligt i framtiden kommer vi snart att leverera de flesta varor på ett hållbart sätt, med specialdesignade förpackningsalternativ. De förpackningar som vi idag har producerat är fleråtervinningsbara och små (Saab) designobjekt.

Även här försöker vi följa den gamla Saab-andan och förverkliga något som kan vara vad som helst. Olika de andra, men aldrig tråkiga.

8 tankar om “Minskade fraktkostnader i Aero X Club Shop"

 • blank

  Bra igen, tillkännagivandet av de nya förpackningsalternativen. Det är de små sakerna som gör skillnaden. Jag ska bli nyfiken på att se vad du kläcker.

  Svara
  • blank

   Ja, det gör dig väldigt nyfiken...

   Toms teasers för artiklar – oavsett om de annonseras som skrivna på bloggen eller som fysiska föremål i butiken eller så snart de tillkännages – är redan ökända. Han kan definitivt göra teasers.
   Men det som verkligen är fascinerande med det är hur han alltid skapar förväntningar bara för att tillförlitligt överträffa dem.

   Det är jävligt sportigt 😉

   Svara
 • blank

  Citat: Skiljer sig från de andra, men aldrig tråkigt.
  Perfekt. Med SAAB-bloggen uppdaterad eller framåt med hållbarhet!
  Underbar :-).
  Fråga om hållbarhet om ett annat ämne:
  Internet etc. betyder massor av data.
  Var lagras dessa och drivs servrarna med grön el???

  Svara
  • blank

   Vår huvudserver, som är relevant för data, finns i Tyskland. Servercentret drivs med solkraft och naturlig el från vattenkraft, så vi är CO2-neutrala.

   Översättningsservern finns i Frankrike hos en av de största molnleverantörerna i världen, som också omfattas av GDPR, men ger ingen information om platsens hållbarhet. Men även leverantörens nya tyska servercenter ska drivas till 100 % med förnybar energi.

   Svara
   • blank

    Hej Tom,
    Tack för det uthålliga svaret. Behaglig.
    Jag är åtminstone inte förvånad över att svaren från F väntar länge. Energimixen där är välkänd.
    VG

    Svara
    • blank

     Min tro (jag har varit en passiv motståndare till kärnkraft och dess skräp i många år) vacklar just nu...

     Tillsammans med E85 hör den i F och S till energimixen vägtrafik och uttag. Politiskt finns det för närvarande inget utrymme för BioPower eller atomen i Tyskland. Vi bär blinkers. Kommer världen att återhämta sig från en sådan varelse? Jag kan inte längre följa oss där.

     Svara
     • blank

      Så är det när beslut fattas dogmatiskt istället för utifrån rationella kriterier. Religioner har gjort detta i årtusenden, mestadels framgångsrikt, och så är vår regering nu.

      Svara
      • blank

       Dogmatik och religiös iver, den heliga gralen och frälsningen...

       Allt utan alternativ i händerna på de vise och profeterna. Ja, det är så det är. Det är därför jag har utvecklat verbala allergier i flera år...

       Bara ordet utan alternativ triggar vissa symtom hos mig. Men de blir riktigt dåliga när de babblar om att ta medborgarna med sig, vilket innebär att de bara avviker från en enda giltig åsikt mer eller mindre av mer eller mindre uttalad dumhet. Detta är alltid religiös iver och avslöjar inte längre någon talang av skäl...

       Det enda som går att läsa därifrån är självskattningen och överskattningen av de missionärer som skiljer det åt. Om de förutom avsaknaden av alternativ och medryckandet även gräver fram förståelsen av demokrati (som de tydligen själva helt har tappat) som argument för sin egen och enda giltiga åsikt, så är det nästan över för mig.. .

       Bara verbal allergi. Några svåra symtom. Ett fint motexempel. Som ung student 1994 var jag på färjan Hamburg-Harwich en natt i en stuga med en religiös eldsjäl från en kristen sekt.
       Han frågade mig om min tro. Jag förklarade det för honom (av ren artighet) så ospecifikt, ofarligt och så samstämmigt som möjligt (trodde jag). Jag sa att jag är övertygad om att varje människa ska behandla sina medmänniskor som de skulle vilja bli behandlade av dem.

       Den brittiske kristen bosatt i Tyskland lutade sig ner från kojen ovanför mig och sa till mig att med denna attityd skulle jag brinna i helvetet för alltid och att han tyckte mycket synd om mig, men att han kunde erbjuda mig en lösning...

       Och här förkortar jag. Slutet på sången var att han låg och grät i sin brits och uppriktigt berättade för mig att han var oskuld och avvisad av sin familj på grund av sin tro, att han inte förväntade sig något mer av jordelivet och bara hoppades på den sista domen.

       Det föregicks av att jag sa till honom att jag inte var på humör för en sådan gud. Antingen skulle han se och acceptera min attityd och mina ansträngningar, eller så skulle jag hellre brinna i helvetet med min egen sort än att dela paradiset med mördare och våldtäktsmän bara för att de (det var hans enda kriterium) dog i tid innan den sista domen erkänner för hans jävla sekt.

       Precis så verkar det för mig med politik mer och mer. Jag skulle vilja upprepa denna korsning (Hamburg-Harwich) med många politiker. Låt oss se vem som slutar gråta och slutligen tappar tron, vem skrattar sist när ni inte kan undvika varandra längre?

       Då (1994) med en Saab i magen på skeppet fick jag en viktig insikt. Missionsiver står i proportion till det inre behovet av att på något sätt vilja eller behöva ha rätt. Annars ylar de, de vise männen, missionärerna...

       Du bör inte låta något övertala dig. Den som tjuter högst och den som tjuter sist, tjuter ensam!

       Jag lämnade i alla fall kabinen igen och gick en promenad på däck. Var inte mitt ämne och jag blev attackerad och skickad till helvetet – inte tvärtom! Så jävla vad?

       När jag kom tillbaka gnällde den översta britsen fortfarande mjukt. Men hon ville döma mig till evig fördömelse bara en timme tidigare och jag var bara 24, inte medveten om någon skuld. Så min sympati var begränsad på den tiden, om jag ska vara ärlig. Jag läste mig till sömns och struntade helt enkelt i eländet i en brits ovanför mig - som jag hade velat göra en timme innan, men inte fick lov än...

       Så är jag en dålig människa? Vid den tiden skyddade jag mig från en oönskad attack och jag var inte ens kapabel till mer. Idag har jag äntligen sådana tvivel bakom mig. Vem skyddar oss från politik och media som blir mer och mer religiösa utan att behöva diskutera det med mig på rutten Hamburg-Harwich (för länge sedan)?

       Det är tydligt vem som gråter den här gången. Det är nog jag – såvida jag inte låter mig tas med på en resa utan alternativ (!) (!) och för övrigt också rädda demokratin (?) och åsiktsmångfalden (?) genom ökad samsyn och enkelhet.
       Hitta felet...

       Svara

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt