Garry Small Saab - drömlika Saab-världar i Portland (2)

Portland, Avenue 82. Garry Small Saab. Det är tidigt på morgonen, men Saab-livet pulserar här. Jag betraktar landskapet med fascination. Jag kommer inte vara ensam länge. En mycket vänlig, leende person kommer fram till mig och jag märker hur han tittar på min omedvetna personliga ”vägvisare”. Saab Base Cap från Aero X butik.

Jag träffar chefen för kundtjänst som också är Garrys son. Ja, du känner till SaabBloggen och är väldigt glad över besöket. Men Garry kommer inte i huset förrän kl. XNUMX, han måste själv gå tillbaka till de väntande kunderna. Jag får dock gå in överallt, fota allt och jag väntar gärna eller kommer tillbaka när chefen är tillbaka.

Saab familj. Stort och internationellt. För övrigt får jag veta att företaget har funnits sedan 1986, Garry fyllde precis 81 år och jobbar fortfarande varje dag.

Garry Small Saab Portland

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.


 

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt