Saab var alltid ett särskilt coolt varumärke – även på slutet

Jag har inte mått så bra den här veckan. Nästan alla runt omkring mig var förkylda och vid något tillfälle tog det mig också. Jag tog ledigt 2 dagar, ordinerade mig lite vila istället för att flitigt sprida virus på jobbet. Det räckte inte ens för att skriva bloggprojektet. Vad gör en man i den här situationen?

Streama Netflix? Läs en bok? Eller åka virtuellt på en Saab-turné?

Det finns mycket att upptäcka om det senare – fortfarande. När det gäller Saab har ett stort digitalt arkiv samlats här de senaste åren. Jag har fortfarande inte läst allt, jag har bara inte tid. Lite surfande är kul, för Saab var ett särskilt coolt märke. Bläddring står för planlös läsning, helt enkelt att glida vidare. Det kan vara ganska kreativt.

Någon gång, under min utforskning, hamnar jag på Saab Powertrain AB, där Saab SVC motor och revolutionen som aldrig hände. Och så upptäcker jag en kopierad, svårläst lista från 2011.

Det är spännande och har allt.

Saab har alltid varit ett coolt varumärke

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.


 

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt