Saab på söndag

Var spenderar vi söndagen? I Saab-verkstaden!

Vad gör du på söndag? Du sover förmodligen lite längre, sedan äter du en rejäl frukost i lugn och ro med familj eller vänner. Senare kan du äta lunch, sofistikerad, värdig eller spännande exotisk. Beroende på! Min Saab-söndag ser helt annorlunda ut.

Jag jobbar. Allvarligt! Jag går till verkstaden, skruvar på den gamla plåten och testar reservdelar. Så att de gamla Saabarna kan stanna på vägen och vi alla kan ha kul med den svenska bilen. Detta är viktigt och kanske mer nödvändigt än någonsin när bilar blir äldre.

En typisk Saab-söndag börjar med en rundtur mot Frankfurt am Main. Vanligtvis strax efter frukost, med mycket tolerans från familjens sida. Vem vill hellre se mig hemma.

I bagageutrymmet finns ett antal Saab-reservdelar, som vanligtvis levererades av Skandix. Delar som vi behöver till projekt, ibland är det också nyheter som Skandix ställer till oss för att vi ska kunna bilda oss en egen uppfattning.

Saab verkstad

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.


 

Kommentarer är stängda.