Saab 9-3 Aero (2001)

Saab 9-3 Aero Hirsch Performance - hyrbilen är tillbaka

För nästan exakt ett år sedan fiskade min fru Saab 9-3 Aero Hirsch Performance som familjehyrbil från hangaren. Bara för en kort tid, sa hon. Och bara tills hennes nya Citroënbil stod framför huset. Det skulle inte ta så lång tid. Till sommaren kanske.

Inga problem, tänkte jag för mig själv. Huvudsaken är att min Aero står parkerad i hangaren igen på vintern. Vad kunde inte fungera med denna plan? Mycket. För den beställda Citroën C3 Aircross är någonstans med en logistiker, vilket han fortfarande gör. Och väntan var lång.

Nu är hyrbilen tillbaka. Min fru kör en nu fiat 500c, som Stellantis tillhandahåller för överbryggning. Vilket jag är tacksam mot gruppen. Inte främst på grund av hyrbilens retur. Den lilla Fiaten är bara väldigt rolig.

Saab möte - två Saab 9-3 Aero generationer
Saab möte - två Saab 9-3 Aero generationer

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.


 

Kommentarer är stängda.