Reparationssats för bränslepump Saab 9-5 / 9-3 / 900 / 9000

Jag hade en extremt bilälskande farfar som förmodligen smittade mig med sin passion. Utan honom hade det här projektet förmodligen inte existerat, och vissa saker i mitt liv hade blivit annorlunda. Min farfar var en Mercedes- och BMW-förare, men egentligen var märket med den treuddiga stjärnan hans hem, efter att ha sopat bort hans ursprungliga bilmärke för tidigt. Vad han alltid sörjde och snart ska ge material till en bilhistoria.

Han tyckte om att berätta anekdoten för mig om varför en Mercedes skulle vara så pålitlig. I verkstaden, utan att kunden märkte det, skulle defekta delar bytas ut i ett tidigt skede. För att hålla myten om stjärnan vid liv. Det kanske är sant eller inte, men det är verkligen väldigt länge sedan om de faktiskt agerade så på Daimler. Min farfar kunde inte ha varit särskilt intresserad, han bytte till den senaste modellen varje år.

Filosofin med reservdelarna ska inte förhastat avfärdas. Speciellt om man som vi kör genom vardagen i gamla bilar. Förhindra istället för att fastna med Saaben, det finns solida skäl till det. Låt oss ta den rekommenderade bränslepumpreparationssatsen för Saab 9-5 / 9-3 / 900 och 9000 till verkstaden!

Bränslepump (bensinpump) till Saab 9-5 / 9-3 / 900 / 9000
Bränslepump (bensinpump) till Saab 9-5 / 9-3 / 900 / 9000

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.


 

Kommentarer är stängda.