Hur är det när det inte finns några avkommor i scenen?

För några veckor sedan har vi en Saab 99 i den underjordiska parkeringen på ett hotell i Frankfurt den geborg. Lådan, som Saaben hade stått i i mer än 25 år, var full av bilfragment. Fälgar som inte bara kom från Saab, litteratur, odefinierbara reservdelar och en historisk IBM-anteckningsbok.

Motorcykeldelarna var lite ur linje. Vi hade förväntat oss bilar och allt som hör till dem, men mindre med motorcyklar. Som vanligt med dessa kampanjer går vissa saker in i behållaren. Kanske för att du inte har en aning om var delen kan höra hemma. Eller för att du helt enkelt inte har någon relation till motorcyklar. Då är artefakterna helt enkelt skräp som släpps ut för omhändertagande.

Vi – såklart – vill göra det bättre! De delar som vi inte behöver kan efterfrågas någon annanstans. Så Moto Guzzi motorcykeldelarna hamnar inte i papperskorgen, utan i bagageutrymmet på min Saab 9000.

Kåpa för en Moto Guzzi Le Mans 2 (förmodligen) Är ungdomarna intresserade av det?
Kåpa för en Moto Guzzi Le Mans 2 (förmodligen)

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.


 

Kommentarer är stängda.