Det blir svårt – vi söker ett projekt Saab för 2023

Året går bra för bloggprojektet. Januari rapporterade nytt rekord, aldrig de senaste 12 åren har vi haft fler läsare på våra sidor. Det är bra, men vi saknar fortfarande något. Ett Saab-projekt för 2023, och det är här det blir svårt. Ämnen från verkstadsområdet är viktiga för oss. Men jag har tillräckligt med Saab i bruk och i kylreserven, jag behöver ingen till.

Därför måste en projektbil hittas som kommer att följa med oss ​​under några månader, som kommer att förbättras och göras vacker. Planen är att Saaben ska lämna oss igen på senhösten.

Tanken är faktiskt bra, Saaben behöver bara uppfylla ett krav. Jag måste tycka om honom annars kommer jag inte ha kul med honom, och om jag inte är motiverad blir saker snabbt ur balans och fungerar inte. Det hade vi upplevt tidigare, med Paul projekt. 9-5 och jag blev aldrig riktigt vänner, jag lärde mig av det.

Projekt Saab? Vi letar efter!
Projekt Saab? Vi letar efter!

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.


 

Kommentarer är stängda.