Saab Ice & Snow - vinterbilden 2023 (bildgalleri 5)

Vi närmar oss sakta slutet av vinterns fotokampanj. Sista inlämningsdag är den 15 februari och de senaste dagarna har vi fått in ett särskilt stort antal Saab-bilder. De kommer främst från Alperna, där det verkar vara mycket snö och is för tillfället. Kanske är det till och med för mycket av det vita medan det inte finns mer snö att se framför vårt kontor.

När jag tittade igenom de tidigare opublicerade inläggen igår lade jag märke till ett foto med Saab – men utan is och snö. Det är såklart också möjligt. Om vintern bara är grå och kall i regionen, men utan snö, är allt tillåtet. Men det måste vara en Saab på bilden. Det här är viktigt.

Saab fotogalleri

Vårt femte fotogalleri är ganska balanserat. Nytt och gammalt kompletterar varandra, återigen har vi en sällsynt 9-3X bland bilderna. Som alltid väntar vi med spänning på fler bilder. Något annat måste vara möjligt, vi vill se mer!

Så ta dig till kameran och Saabs digitala eller analoga fotoarkiv, vi ser fram emot det!

Inlämningen av Saab Ice & Snow-kampanjen pågår till 15 februari för alla prenumeranter via vår uppladdningssida. Vi har all information om priser, Saab-litteratur, klistermärken och koppar här beskrivs.

Vi önskar er mycket nöje med galleriet på lördag som ger ett (ej komplett) intryck av de sista bidragen.

 

3 tankar om “Saab Ice & Snow - vinterbilden 2023 (bildgalleri 5)"

 • blank

  Jag gillar också den öppna vita OG-cabriolet framför det vanliga vita kyrktornet bäst. Det hela ser så "tydligt ut". Jag tycker också att den (nästan exakt) halvskärande visaren vid halv fem är ganska tydlig och därför bra, även om jag känner till motsatt åsikt från alla klockbroschyrer eller liknande. Dessutom tillåter ståndpunkten att man kan dra slutsatser om månaden (februari?) för inspelningen om det fortfarande är dagsljus klockan 16.30 på vintern.

  Svara
 • blank

  Oj, skickade för tidigt. Mobiltelefoner slutar...

  (10 före 2) Så här ser klockor vänliga ut. Alla bär det alltid i broschyrer. Skulle se bra ut på den broschyrfärdiga bilden 😉

  Svara
 • blank

  Återigen fantastiska bidrag av fantastiska bilar. Tack!

  För mig sticker den vita cabriolet ut den här gången. Det är lustigt hur öppet och blygsamt det är, i rätt färg under kyrktornet och dess spetsiga kupol, i ett ganska monokromt vertikalt format. Bilden går sin egen väg, sticker ut tydligt från andra. Där finns något.

  Om kompositionen av bilden och bilen var min hade jag retuscherat tornklockan och korrigerat visarnas position innan jag skickade in den. Det så kallade skrattande ansiktet (10

  Svara

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt