Saab-halsdukar är på väg och Saab-tidkapseln kommer

Goda nyheter för alla kunder! Våra Saab-halsdukar, fina tillverkade varor som gjordes just för oss, är på väg till kunderna. Igår fick vi lov att hämta halsdukarna hos den lokala producenten och hade då en Saab 9000-koffert – full med halsdukar.

Idag har vi packat paket och skickat halsdukarna. Januarikampanjen är över, det var fluffigt och roligt. Det kan till och med vara så att vi har fått en liten överproduktion, som kan vara tillgänglig inom de närmaste dagarna Butik erbjuds.

Medan halsdukarna är på väg, låt oss jobba på nästa historia. Det blir något alldeles speciellt, eftersom vi står inför en utmaning. Det handlar om en Saab-tidkapsel. Planen ser ut ungefär så här.

Saab-halsdukarna är på väg!
Saab-halsdukarna är på väg!

Läsarna kanske kommer ihåg dem Saab broschyrer, som sopades in i vårt läger? Vår uppgift är att styra broschyrerna vidare in i Saab-scenen. Det är inte lätt, vem har erfarenhet av remarketing av broschyrer för ett bilmärke som inte längre finns?

Men vi har en ganska bra idé som redan är långt framskriden.

Halsdukarna fanns i tre färger
Halsdukarna fanns i tre färger

Saab tidskapsel

Vi håller på att designa en Saab tidskapsel. Detta kan låta ovanligt för vissa, men det kan förklaras ganska avgörande. Det kommer att finnas en dedikerad tidskapsel för varje årsmodell av broschyrer som vi lagerför.

En attraktiv förpackning, en låda med en ganska speciell design av hög kvalitet. Jag skulle ha velat visa design här, men teamet säger till mig att jag måste hålla tillbaka lite. Det utlovas att det ska vara typiskt för Saab och för varumärket.

Iväg till DHL - självklart i Saaben!
Iväg till DHL - självklart i Saaben!

I den hittar du broschyrerna för respektive årsmodell, upplagan är givetvis begränsad, det ligger i sakens natur. Tidskapslarna är samlarlådor som vi vill hylla kultmärket från Trollhättan med.

Vi är redan långt framme med vårt lite ovanliga projekt, idag och på måndag kommer de sista detaljerna att klargöras och sedan kommer det preliminära materialet för produktionen att beställas. I mars kommer vi att lägga den första tidskapseln online, några fler kommer att följa.

Saab tidskapslar är återigen tillgängliga exklusivt för medlemmar av Aero X Club, som vi gärna gör glada med sådana idéer.

6 tankar om “Saab-halsdukar är på väg och Saab-tidkapseln kommer"

 • blank

  Tack för den fina halsduken. Till och med frun säger "Åh, han ser bra ut"
  Så - allt gjort rätt. Hälsningar och tack igen för den fantastiska kampanjen!

  Svara
 • blank

  Det är bara fantastiskt och säkert unikt det du gör för Saab och Saab-fansen varje dag. Mina "tredjepartsförare" i bekantskapskretsen blir mer än förvånade varje gång de hör och ser om våra Saab-vänners verksamhet.
  Tack till er i teamet och fortsätt med de goda idéerna. Mitt "Saab-rum" väntar!

  Svara
  • blank

   Tack! Det är väldigt kul! Och så länge det förblir så kommer det att fortsätta!

   Svara
 • blank

  Idag kom halsdukarna hit i norr. Ser bra ut och bär bra. Även bra i kombination med Saab-kepsarna. Stort tack till Tom och teamet bakom denna och de andra fantastiska kampanjerna. Vill jag verkligen ha våren snabbt med det fina vinterplagget? Ja, för då kommer fler Saabs på vägen igen. Ha en trevlig helg alla.

  Svara
 • blank

  Mycket, mycket stort tack igen till teamet, som producerar outtömliga idéer och produkter och även på resande fot. Jag vet inte ens hur jag ska uttrycka min uppskattning för det.
  Idén med tidskapslarna är nästa godbit, jag ansluter mig till raden av människor som väntar.

  Med tanke på att vårt varumärke har 75 på disken, är dessa tidskapslar ett vittne till minst tre generationer av Saab-entusiaster.
  Och dessa generationer är fortfarande lyckligt på väg.

  Svara
  • blank

   Det är sant om generationerna. Igår i verkstaden var det två stycken 9k på scen. Ett av våra Anna-projekt och sedan en Anni med distinkta närstridsmärken. Ägaren (och chauffören) fyller snart 93 år.

   Svara

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt