En elbil till Saab-garaget - vilken? (Del 1)

Visserligen finns det även här i bloggteamet som nu flyttar en Tesla. Så ämnet elbilar är väldigt närvarande, även om jag inte ser Tesla som lösningen. Varumärket kämpar för närvarande med bilden av sin grundare och alltmer med sina konkurrenter från Kina. Beroende på ditt perspektiv har de för länge sedan kommit ikapp och kört om.

De sätter nu standarder och njuter av nya funktioner som är helt irrelevanta om du behöver dem eller inte, nonstop. Med en hisnande fart, vilket kommer att ställa till problem för de "gamla" klockorna i branschen. Fordonsindustrin muterar till en IT-mobilitetsindustri och upplever en storm av omvälvningar.

De nya tiderna har bara inte nått alla än.

En fråga som intresserar mig är vilken elbil som skulle vara spännande för Saabfantasten? Finns det något utöver den klassiska turboförbränningsmotorn som skulle vara individuellt och innovativt nog att inspirera? Det finns! Svaret uppmärksammar oss, nästan oundvikligen, på Skandinavien idag.

En elbil för Saab-fansen?
En elbil för Saab-fansen?

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.


 

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt