För att gult är kult - Saab 900 Monte Carlo Cabriolet

Det finns minst två typer av Saab-klassiker. Vissa lever ett väldigt skyddat liv och får bara gå ut på gatorna när det är fint väder. De andra kör i vardagen som om de fortfarande vore unga och inte redan hade 2-3 decennier på plåten. Vilken bil har det bättre? Det i vardagsdriften eller det där med det fina vädret? Åtminstone den första varianten är mer hållbar.

Särskilt Saab-cabriolet tycks vara påverkat av den fina vädermanin. Det är nästan tröstande när man stöter på ett exemplar som inte har blivit snyggt omhändertaget. Och det är precis vad som bär det ikoniska Monte Carlo-gult.

Saab 900 Cabriolet (1991)
Saab 900 Cabriolet (1991)

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.


 

Kommentarer är stängda.