Varför Saab 9000 är en "hemtrevligt bil".

Det är kallt, molnigt och det regnar katter och hundar. En vanlig dag i slutet av oktober, och inte en där man jagar ut en klassisk bil ur garaget. Egentligen... Saab 9000 är faktiskt min vinterbil. Min enda bil! Till skillnad från tidigare år väntar ingen premium tjänstebil på parkeringen som spontant skulle kunna ta över.

Vad har jag gett mig in på? Oktober är min första månad då en snart 25-årig Saab tar över de vardagliga sysslorna. Detta bör fortsätta till våren, först då får 9-5 Aero lämna sina vinterkvarter. Ångrar jag redan mitt beslut mitt i regnet och hektisk motorvägstrafik?

Vi kommer att klargöra denna fråga i dag. Men vi har en annan fråga. Den gamla 9000 är inte precis en bil som förstörs med lågt inre ljud på Autobahn. Det handlar faktiskt också om att 9000:an plötsligt har blivit en mycket tystare bil. Hur är det mojligt?

Saab 9000 - en "hemtrevligt bil"
Saab 9000 - en "hemtrevligt bil"

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.


 

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt