Alla de gamla goda orimliga sakerna - Saab 9-5 V6 Griffin!

Jag skulle vilja köpa denna Saab 9-5 V6 Griffin. Men det finns utelämnanden av 2022 som för närvarande kommer ikapp mig. Jag såg detta ögonblick komma eftersom jag redan visste att jag skulle träffa en midnattsblå 9-5 V6 någon gång snart. Därför ville jag skapa en parkeringsplats i Saab-hangaren. Säljer en 9000 för att göra plats för just detta tillfälle.

Jag misslyckades, helt klart. För jag har så svårt att bryta mig loss från gammalt svenskt stål. Och nu är han här. Den snygga Saab 9-5 V6 Griffin. I rätt färg, med rätt utrustning. Med några kilometer. Med en svensk anekdot i bakgrunden som nästan är bortglömd idag. Låt oss börja med den här Saab-sagan. Det kretsar kring Per Gilbrand.

Saab 9-5 Griffin V6 (2000)
Saab 9-5 Griffin V6 (2000)

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.


 

Kommentarer är stängda.