Presentidé - Saab coffee-to-go mugg plus prenumeration!

Saab Coffee-to-go-kopparna är nästan slutsålda i vår Aero X Club Shop. Lagret är minimalt, men vi skulle ha en andra försörjningskälla för fläktarna. Skandix AG, en supporter av SaabBlog-projektet i flera år och en lojal leverantör av Saab-reservdelar, har en speciell presentidé redo strax före jul!

Saab Coffee-to-go mugg och prenumeration - Julidé från Skandix
Saab Coffee-to-go mugg och prenumeration - Julidé från Skandix

Saab kaffe-to-go-mugg, val av blå eller grå, plus en årsprenumeration på Aero X Club! Det är 360 dagars full tillgång till allt redaktionellt innehåll, shopping i exklusiva Club Shop och en kopp utsökt kaffe, även när du är på språng.

Men det bästa är: Skandix erbjuder paketet med kopp och prenumeration till julpris!

Efter kampanjen med Saab Turbo-cuperna förra året stöttar Skandix oss igen. Presentpaketet med mugg och prenumeration är tillgängligt för endast €95,00 i Skandix Online Shop tillgängligt. En besparing på mer än €20,00, som endast är tillgänglig under en begränsad tid och till jul.

Koden för 360 dagars Aero X Club ingår i muggen, liksom ett SaabBlog-klistermärke. Erbjudandet är begränsat, eftersom endast 5 gråa och 5 blå exemplar av de exklusiva muggarna finns tillgängliga. Det kommer ingen ny upplaga i den välkända designen, här är sista chansen för varje fan att köpa en fantastisk present.

5 tankar om “Presentidé - Saab coffee-to-go mugg plus prenumeration!"

 • Det är fantastiskt att SKANDIX och Saabbloggen samarbetar så nära och så länge. Min favoritdelsleverantör som är mycket pålitlig och min favoritläsning!

 • Hej från Niedersachsen,

  När kommer du att kunna förlänga prenumerationen?

  • Tre dagar före utgångsdatumet får du en påminnelse via e-post plus en kupongkod (prenumeration – 10%). Då kan du förlänga, och även efter utgången skickar vi en påminnelse med lämplig kupong för vanliga läsare.

 • Hej Tom,
  det är verkligen intressant. Kan den här koden också användas för att förlänga bloggprenumerationen när det är dags? Förutom att jag inte ens vet när min ska förnyas 😉 Men kopparna är chica.

  • Skandix och vi kom på den här kampanjen för att introducera Saab-fans som inte har en prenumeration på bloggen.

   För om det ska fortsätta lika bra 2023 behöver vi varenda prenumerant!

   Vi är såklart glada att du gillar kopparna. Vi gillar dem också 😉 . Och självklart kan du använda koden för att förlänga ett abonnemang. Koden upphör inte att gälla, den kan lösas in när som helst.

Kommentarer är stängda.