Saab Calendar 2023 - leveransen börjar!

Det finns goda nyheter att rapportera från tryckeriet! Saab-kalendern 2023 går för fullt i produktionen, vi får den första delleveransen imorgon. Kalendern skickas över Europa och Saab-fans kan se fram emot den. För något väldigt Saab kommer med posten de närmaste dagarna!

Saab kalender 2023

Faktum är att det tar några dagar för alla våra kalenderbeställningar att behandlas. Vi jobbar hårt för att alla Saab-kalendrar ska skickas ut i slutet av nästa vecka. Butikssystemet skickar motsvarande meddelanden via e-post till kunden. De bör ta hänsyn till de lite längre postutdelningstiderna innan jul.

Du har inte beställt en Saab-kalender 2023 än? Då är det dags! Vi har fortfarande några kalendrar tillgängliga som finns i Beställde Aero X Club Shop kan bli. Även om vi redan har ökat beställningen med skrivaren, finns det bara mindre än 10 Saab-kalendrar 2023 som är fritt tillgängliga.

Intresserade kan snabbt komma åt det, som det ser ut för närvarande blir det ingen ytterligare produktion.

Saab-kalendern 2023 är en idealisk julklapp till alla fans och vänner av det svenska kultmärket. Den består av 14 sidor, du kan se kalendern i detalj här entdecken.

3 tankar om “Saab Calendar 2023 - leveransen börjar!"

 • blank

  Förutom fantastiska foton fångar grafiken och layouten även min uppmärksamhet...
  Den lilla rundningen av bildhörnen passar perfekt med typografin och den historiska Saab-ikonen. Det är också trevligt att färgen på båda är individuellt baserad på bilderna varje månad. Varje sida består verkligen av ett stycke.

  Svara
 • blank

  Beställ gärna via butiken, tack :-)

  Svara
 • blank

  God dag,
  kan jag beställa en till SAAB KALENDER 2023? Leveransadress:

  Karin Hauser-Schmieg
  c/o AUTO HS
  Stuttgarter Strasse 1
  75179 Pforzheim, Tyskland

  Telefon för frågor: 07231 / 9105-50

  Vänliga hälsningar
  Karin Hauser-Schmieg

  Svara

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt