Julklappar? Vi har Saab modellbilar för dig!

Det blir nog samma i år som tidigare år. Julen kommer snabbare än väntat, och jakten på Saab-julklappar är spontant svår. För att förhindra detta har vi redan gjort inköp för Aero X Club-medlemmarna.

Vi har Saab modellbilar i butiken till speciella klubbpriser så långt lagret räcker. Dessa inkluderar enskilda föremål som inte har funnits att köpa på länge.

Saab modellbil

Saabs modellbilsförsäljning startar på fredag

Kvantiteterna är begränsade, vad som är slutsålt, det förblir så. Vår modellbilsrea går online på fredag ​​klockan 11.00. Så det är värt att gå till Butik att titta, kanske finns det något i modellbilsavdelningen som ger nöje och behagar.

Dessutom tar det slut förbokning vår Saab-kalender 2023 på söndag. Tills dess finns det fortfarande möjlighet att förbeställa kalendern till ett lägre pris. På grund av den stora efterfrågan kommer tryckeriet att starta produktionen lite tidigare än planerat och de första kalendrarna kommer att skickas ut innan månadens slut.

Med våra Saab Specials i Aero X Club har vi nästan nått slutet. En aktion startar i december, den kommer att anpassas efter säsong. Redaktionen hade mycket roligt att göra 2022 Saab-idéer till verklighet. Om läsarna också gillade det, och det ser ut som det, har vi gjort många saker rätt.

Man tänkte på “Julklappar? Vi har Saab modellbilar för dig!"

 • blank

  Aero X

  Det här är en hammare. Det som fångar mitt öga är att bakrutan är subtilt infälld. Luftflödet över Aero X pressar på baksidan, vilket ger downforce och dragkraft - utan några nappar.

  Mina tånaglar kryper alltid ihop sig när jag ser den automatiskt förlängda bakspoilern på moderna sportbilar. De ser ut som en självförstöringsmekanism på mer än ett sätt. Plastdelen med filigranmekanismen ser ut som om den bara var designad för att ta skada i hög hastighet.
  För det andra brukar de köra ut även i låga hastigheter, omedelbart förstöra och smula sönder en lina, en bakre ände, vilket uppfattades som en lyckad design när fordonet stod stilla. Men plötsligt finns det ett dagbrott från 60, 80 eller senast 120 km/h, en filigransaxmekanism och en plastbit målad i bilfärgen som fladdrar i vinden, som den ena eller andra värmekakan på en rymdfärja när det kommer in i jordens atmosfär. Av vilken anledning? Varför måste en spoiler som ger intrycket av en hastighet på 60 km/h att fordonet befinner sig i en kritisk situation stabiliseras med komplexa verktyg?

  Med Aero X-studien har Saab länge visat hur man gör rätt. Strålande bak...

  Svara

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt