Leveransförseningar - de akuta problemen hos modellbilstillverkarna

Vi har följt vad som har hänt på DNA Collectibles sedan starten. Den schweiziska tillverkaren började med Saabs modellbilar, samtidigt har andra märken anslutit sig. Det gick riktigt bra länge, sedan kom de nuvarande kriserna med alla dess effekter. Verksamheten med miniatyrer och modellbilar går inte längre så smidigt som den har gjort de senaste åren. Alla leverantörer kämpar med stigande priser och svåra leveranskedjor. De asiatiska platserna har muterats till ett problem och inte längre en fördel.

Den som ser sig ekonomiskt kunna göra det kommer att ta tillbaka åtminstone delar av produktionen till Europa. Nästan alla leverantörer har produktlanseringar försenade, inklusive DNA-samlarobjekt. Detta är särskilt svårt för Saab-fans, eftersom tillverkaren har många fans i scenen.

Saab 9-5 från DNA Collectibles
Saab 9-5 från DNA Collectibles

Ja, jag skulle vilja fortsätta läsa det här...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club. Engagera dig och stöd aktivt SaabBlog Magazine-projektet! För bara med din hjälp förblir Saab-andan vid liv!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.


 

Kommentarer är stängda.