Välgörenhetsauktion - En registreringsskylt för Hirsch Performance

Denna Hirsch Performance License-skylt är förmodligen en av de verkliga rariteterna i lagret. Den var avsedd för återförsäljares utställningslokaler, som presenterade Hirsch Troll-modeller och andra exklusiva Saab. Hirsch, som den officiella raffinören, inkluderade till och med sina fordon i märkets prislistor. Han var den enda leverantören som lyckades med denna bedrift. Alla andra företag som skruvade med Saab och Trionic var bara andrahandsval. Eftersom de saknade den officiella välsignelsen av arbetet. Vi auktionerar ut registreringsskylten för en god sak. Om du har ett Aero X- eller Aero-abonnemang kan du gå med!

Hirsch Performance registreringsskylt
Hirsch Performance registreringsskylt

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.


 

Kommentarer är stängda.