Det skulle vara det, den (nästan) idealiska Saab 9-3 Aero XWD

Innan jag började med "Gentleman"-projektet letade jag efter en Saab 9-3 Aero. Min Saab till vardags, den modernare motsvarigheten till 9-5:an. Sökandet misslyckades till slut. Förmodligen för att det är för få av de fordon som jag ser som den idealiska Saab 9-3 Aero. Konfigurationen ser ut ungefär så här: mörk färg och ljus interiör. Fyrhjulsdrift och under huven turbon fyrcylindrig, inte den törstiga, tunga V6:an. Och tillverkningsåret, snälla, helst 2010. Det var här mina problem började senast. Nu, alldeles för sent, erbjuds en Saab 9-3 Aero XWD som nästan motsvarar mitt ideal.

Den (nästan) idealiska Saab 9-3 Aero XWD
Den (nästan) idealiska Saab 9-3 Aero XWD

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Du får full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saabs värld.


 

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.