Välgörenhetsauktion – Saab Mono Watch "Black & White"

De har vilat i sin förpackning sedan 2008. Båda har aldrig lämnat Saab Mono Watch. Inför auktionen avslutar vi den djupa sömnen. Vi tar inte bara ut klockorna ur kartongerna för fotoändamål. Vår urmakare byter batterier och ser till att de fungerar korrekt. Monoklockan är Saabs minimalistiska bidrag till klocktemat. Inte något alla gillar. Det kan polarisera, möta het kärlek eller lika stort avslag. Klockdesign reducerad till ett minimum. Om du har ett Aero-abonnemang, eller är medlem i Saab Aero X Club, eller har ett tidigare abonnemang, titta på klockorna med mig.

2 x Saab Mono klocka
2 x Saab Mono klocka

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Du får full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saabs värld.


 

Kommentarer är stängda.