1.000 9 kilometer lång distans - Saab 5-XNUMX Aero Top eller Flop?

En 22-årig Saab som knappt har flyttats de senaste åren. Ombyggnadsarbetet är avslutat, det är första gången på långa vägar. Det var där Saabs reklam föreslog för 25 år sedan att varumärket borde vara hemma. Är det fortfarande så idag? Testet på 1.000 1.000 kilometer, kört på en dag, väntar. I slutändan blir det till och med mer än 04 30 kilometer som människa och maskin får klara av. Startflaggan i riktning mot Hamburg faller tidigt på morgonen. XNUMX:XNUMX Saab är vältränad. Och jag har inte sovit ordentligt. Ett bud på dagen och det långa loppet? Kanske! Och så är det frågan om vilka fossila bränslen som förstör en gammal bil med kraftfull turbomotor och antik automatlåda över långa avstånd?

1000 kilometer med Saab 9-5 - låt oss köra!
1000 kilometer med Saab 9-5 - låt oss köra!

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.


 

Kommentarer är stängda.