Typiska svenskar? Möt generationerna Saab 9-3 Aero!

Den första generationen Saab 9-3 Aero och dess efterföljare skiljs åt med mycket mer än bara några år. Mellan generationerna sker en radikal förändring av designfilosofin. Det som en gång stod för Saab som en svensk semi-kombi (kombi) ansågs inte längre vara tillräckligt bra några år senare. Det måste vara en liten sportsedan. Ett avbrott från traditionen och vårt möte mellan generationerna Saab 9-3 Aero berättar vad som förbinder båda fordonen och vad som skiljer dem åt.

Det är märkligt hur de parkerar huva till huva i halvskåpet i Frankfurts klassiska stad. En Saab 9-3 Aero, årsmodell 2001 och en Aero årsmodell 2004. Det är bara tre år mellan fordonen, och ändå skiljer de sig åt världar.

Saab 9-3 Aero generationer
Saab 9-3 Aero generationer

Ja, jag skulle vilja fortsätta läsa det här...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club. Engagera dig och stöd aktivt SaabBlog Magazine-projektet! För bara med din hjälp förblir Saab-andan vid liv!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.


 

Kommentarer är stängda.