Men skynda dig nu – de sista kupongerna för nya prenumeranter!

I en otrolig solidaritetshandling fyllde våra läsare en virtuell pott med kuponger för nya prenumeranter. Fantastiskt, något sådant talar för Saab-scenen. Vårt utbud av kuponger går sakta mot sitt slut - det kommer att vara förbrukat inom överskådlig framtid. Chansen till en rabatterad bloggprenumeration skulle vara nu, eftersom kupongkoden snart går ut.

Saab bloggprenumeration

Faktum är att kampanjen gav oss några nya läsare. Det är positivt, bloggens budget är inte precis överdådig, och varje ytterligare prenumeration räknas. Det tillåter oss den dagliga mediedelen av Saab och rapporteringen som håller varumärket vid liv i media. Alla projekt, idéer som upcycling och alla möjligheter som vi kan förverkliga beror på prenumeranterna.

Kupongkoden som tillåter 10 % rabatt på varje ny prenumeration är:

SAAB75

Den är tillgänglig för nya prenumeranter och kan användas under Registrering att lösas in.

Är den virtuella kupongpott slutligen töms, förlorar koden också sin giltighet. Vi planerar ingen annan kupongkampanj, kampanjen initierades av läsarna och har en unik karaktär.

Tack för den goda idén. Hon visade bloggteamet hur stor solidaritet Saab-fans kan vara med varandra.