En genialisk Saab BioPower-banner och en Saab-klocka!

Vår veckovisa Saab-välgörenhetsauktion går bra. Den här veckan väntar en Saab BioPower-banner med fler Saabs samlartillbehör på vinnaren av auktionen. Detta följs – nu kommer en av flera teasers – ett originalarmbandsur från Saab. Oanvänd förstås från en begränsad upplaga. Tillgång till auktionen är dock inte öppen för alla. Vi får regelbundet frågan av läsarna varför bara prenumeranter kan delta i auktionerna? Svaret är ganska enkelt.

Saab BioPower
Saab BioPower - en banner med mera


Buden lämnas i kommentarsfunktionen. Om vi ​​skulle öppna auktionen för alla läsare skulle vi ha fler och kanske högre bud. Men troligen också falska bud, eftersom även icke registrerade läsare kunde lägga bud. Men det kan leda till problem. Vi håller oss borta från de potentiella problem som skulle bli resultatet. Och fortsätt att lita på den exklusiva kretsen av prenumeranter med Aero- och Aero X Club-medlemskap (och de jämförbara föregångarnas prenumerationer), som har registrerat sig med sitt namn och sin adress.

Den nuvarande Saab BioPower Banner är riktigt praktisk jämfört med våra tidigare auktioner. Den passar in i nästan varje lägenhet och kan inte jämföras med de överdimensionerade banderollerna från tidigare auktioner. Tillsammans med banderollen kommer en Saab BioPower Cap och en original Saab-väska.

Ännu en Saab-auktionsteaser

Självklart har vi fortfarande väldigt stora föremål som snart ska ut på auktion här. Inklusive en komplett bil!

En Saab från €1,00 håller på att förberedas, den håller för närvarande på att tekniskt kontrolleras och optiskt höjas till en välsmakande standard. Ett riktigt bra fordon med en kraftfull turbomotor och en fantastisk färgkombination. Innan vi startar Saaben finns det en omfattande presentation på bloggen!

Saab klocka i originalförpackning
Saab klocka i originalförpackning

Denna lördag kommer ett litet föremål med hög samlarpotential att gå ut på nätet. En original Saab-klocka som aldrig har använts eller använts. Klockan är från en begränsad serie och släpptes för premiären av en likaså begränsad Saab-modell.

Är du nyfiken på vad vi har förberett? På lördag klockan 16 avslöjar vi hemligheten.

6 tankar om “En genialisk Saab BioPower-banner och en Saab-klocka!"

 • blank

  Mitt bud på Bio-Power Roll-Up: 65 euro. Nästa retroklassiker kommer säkerligen. En roll-up till Saabs monter är ett blickfång.

 • blank

  Bra vad som händer här.

  Jag tycker också att det är bra och rätt att endast registrerade budgivare får och får lägga bud. Så är fallet med varje seriös och välorganiserad auktion. I vissa fall finns det ytterligare villkor för att överhuvudtaget kunna lägga bud. Till exempel bevis på kreditvärdighet.

  Det är samma sak med fastigheter. Så här kommer en bil under klubban för en god sak. Jag är nyfiken på vad som kommer, om resultatet blir 4 eller 5 siffror?

  Hur som helst kan det inte skada om gruppen av budgivare åtminstone är registrerad. Det tar så mycket omsorg, och det är genomtänkt och välgjort.

 • blank

  Saab kan vara den stora, mörkgröna 9-3 sedan från Andorra?! Det här skulle vara trevligt!
  Jag tycker att de här auktionerna är jättebra, jag kommer nog bjuda på klockan.

  Jag är lite "rädd" inför den kommande auktionen på en Saab. Kommer det inte vid en dålig tidpunkt? Saabfestivalen är precis runt hörnet och många av oss kommer att vallfärda dit. Och har du redan åkt 1600km stannar du lite längre i området eller kör ännu längre till Norge. Och då kan du missa auktionen av en fantastisk Saab..... ja, jag vet att det finns många andra problem i världen för tillfället, men jag kan inte göra så mycket åt det eller vet någon om Putin kan vara en Saab-fan, då kunde de låt oss göra en liten present till honom 😉

  Jag önskar alla som ska på festivalen en trygg resa! Vi träffas på Troll City

  • blank

   Auktionen för Saaben kommer inte vid festivaltillfället. Det finns några saker som måste göras för att göra honom riktigt bra. Jag tror om 4 till 6 veckor, inte innan dess.

  • blank

   Aero 50; Jag är säker på att vi ses där uppe i Troll City. Bra färd!

Kommentarer är stängda.