En underbar Saab 9-3 2.0T Aero XWD med endast 65.000 XNUMX mil

Att välja bil kan vara en trosfråga. Saab-världen är full av det. En Aero med 6 cylindrar? Eller går den turboladdade fyrcylindriga inte bättre med en Saab? Det skulle man kunna diskutera. Oändligt förmodligen. I slutändan skulle man dock få bestämma sig efter sin egen preferens. I Saabs fall kan detta leda till den fyrcylindriga. Motorn som motsvarar varumärkets filosofi. Effektiv när du behöver det och ekonomisk när du använder resurser. Det är dock irriterande att Aeron med fyrcylindriga motorer tyvärr är sällsynta de senaste åren. Vi hittade en åt dig och upptäckte faktiskt till och med två fantastiska Saab.

Saab 9-3 Aero 2.0T XWD
Saab 9-3 Aero 2.0T XWD

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.


 

Kommentarer är stängda.