Av läsare för läsare - SaabBlog Prenumerationsrabattkuponger

Ibland är det så att läsarna skapar Saab-ämnen själva. Det är glädjande! Det visar hur aktiv scenen är. Efter har vi priserna för uppföljningsprenumerationer för vanliga läsare sänkt hade erbjöd några läsare oss att avstå från prissänkningen. Istället borde vi ge rabattkupongerna till nya prenumeranter, vilket gör det lättare att komma igång. Detta minskar priset på prenumerationen eller medlemskapet i Saab Aero X Club med 10 %. En bra idé som vi gärna tar upp.

Saab bloggprenumerationer

Rabattkuponger

För på något sätt har Saabs bloggprojekt alltid varit ett solidaritetsprojekt. Ju fler axlar som bär kostnaden, desto lägre kan det månatliga eller årliga bidraget bli. Eller så kan vi starta nya projekt, utöka utbudet; I byrålådan ligger idéer med mycket mervärde för alla.

Vi har för närvarande 7 rabattkuponger skänkta av läsare som är tillgängliga för nya prenumerationer.

Kupongkoden är:

SAAB75

Koden måste matcha Registrering är angivna dras 10 % av kostnaden, oavsett om månadsabonnemang, ett på ett år, eller medlemskap i Saab Aero X Club väljs.

Efter att andra ämnen, som gratis basutbud av allmänt tillgängliga artiklar, diskuterats kontroversiellt på grund av prissänkningen, bestämde vi oss för att avsevärt begränsa antalet artiklar som inte ligger bakom betalväggen i framtiden.

Saabs möteskalender förblir fritt tillgänglig

Det enda som är ledigt är möteskalendern, som stärker vanliga bord och klubbar och stödjer arrangörer av Saab-möten. Begränsningen kommer inte att glädja alla. Det kommer att kosta oss läsare, men är rättvist för dem som har betalat för sitt abonnemang i mer än ett år.

10%-kupongen är den billigaste prenumerationen för 15 cent per dag, vilket borde vara överkomligt. För, som en kommentator noterade förra veckan, finns det ingen rätt till en gratis Saab bastjänst. Bloggen stör sig inte på reklambanners eller popup-fönster och placerar inte ut betalda reklamartiklar. Den utnyttjar ingen data och lockar dig inte in i en prenumerationsfälla. Inga av våra prenumerationer är självförnyande, de löper ut efter den valda tiden och en uppgradering eller förnyelse måste aktivt göras.

Så mycket rättvisa mot läsarna borde vara värt 15 cent om dagen för bloggarna. Jag tror.

9 tankar om “Av läsare för läsare - SaabBlog Prenumerationsrabattkuponger"

 • Hi Tom,
  Du får gärna ge min rabatt vidare.

  Saab-hälsningar från norr

 • Hi Tom,

  Du får gärna lämna över min rabatt till en 'ny läsare'.
  Saabigen-informationen som du och andra förbereder varje dag är definitivt värt det även utan rabatt.

  Med vänliga hälsningar från EF

  Andreas

 • Ja varför inte. Idag är Saab en fråga för älskare. Den som lever ut sin Saab-svaghet tecknar ett abonnemang. Om du bara har en marginell koppling till varumärket så har du inte det. Det är helt okej, du kanske också ska erbjuda intresserade 10%, inte bara som en kampanj, utan så länge läsekretsen fortsätter att utvecklas positivt.

 • De sju samurajerna / The Magnificent Seven

  Jag tycker att det är ett väldigt fint drag att göra utan egna rabatter till förmån för bloggen och communityn. En stor biograf...

  Såg nyligen det 3,5 timmar långa japanska originalet från 54 med min yngsta. Det är lite som den här bloggen här. Inget krångel, inga specialeffekter, ingen (smyg) reklam.
  Bara en bra film...

  På tal om '54, roligt att 7 nya prenumeranter nu kan få sin årliga prenumeration (Aero) för 7 € tack vare de 54 härliga "Saaburais"...

  Fantastiskt läsarinitiativ som också togs upp direkt och genomfördes klockrent. Stor bio!

  Jag skulle vara intresserad av att se hur de andra abonnemangs-/utrustningslinjerna utvecklas. Spelar Griffin, Vector och Linear någon roll? Är de efterfrågade som en "gateway drug"? Kommer de att förnyas? Leder de till uppgraderingar?

  Om inte, eller inte i den utsträckning man hoppats på, skulle de kanske kunna omprövas och förnuftigt ersättas? Ett 360-dagarsabonnemang under Aero skulle också vara tänkbart. Så återigen lite billigare, men inte kortare. Då logiskt sett mer restriktiv i tillgången till innehåll. Att kunna läsa allt aktuellt i 360 dagar, men exklusive Heritage-arkivet och videor...

  Det är bara en idé. Skulle jag kunna tänka mig att det möjligen kan leda till ännu fler betalda prenumerationer än de nuvarande "gatewaydrogerna", som ibland kostar mer per dag (vektor & linjär) än medlemskap i exklusiva Aero X Club? Om du inte kan bedöma allt utan siffror är det bara ett skott i mörkret, bara en idé. Kanske ligger det något i det, kanske inte?

  • Vektor och linjär spelar nästan ingen roll längre. De flesta prenumeranter som valde denna form har nu uppgraderat till årsprenumerationer.

   Med nuvarande rabatt kostar bloggen 4,50 € per månad med ett Aero-abonnemang. Jag tycker att det är tillräckligt billigt. Det finns inte ens en välgjord biltidning för det.

   • Då är det full succé!

    Om majoriteten av före detta Vector- och Linear-prenumeranter nu har tecknat ett årsabonnemang så fungerade modellen riktigt bra och tjänade sitt syfte. Klass!

   • Enligt mina kontouppgifter hade jag från början Griffin-prenumerationen men har nu gått över till grundprenumerationen som löper till augusti. Hur kan du omedelbart byta till Aero-prenumerationen online? Tack på förhand för förtydligandet 🙂

    • Ja, Griffin-prenumerationen gick ut, istället bokades den "gamla" basen.

     Uppgradering fungerar online, logga in på kontot och gå till "Ändra" under "Åtgärder" längst ner och välj önskat abonnemang.

     Varning: Jag är inte säker på om den gamla basen tillåter en uppgradering till nuvarande Aero. Så jag bytte omedelbart kontot till nuvarande Griffin.

 • Konsekvent attityd som inte kommer att göra alla nöjda. Men min dagstidning är inte heller gratis.

Kommentarer är stängda.