Välgörenhetsauktion - Historisk uppsättning Saab glasunderlägg

Efter att ha erbjudit stora föremål på tidigare auktioner tar vi nu en liten paus. En historisk uppsättning Saab glasunderlägg är ett praktiskt föremål. Den transporterar mycket historia eftersom den kommer från Saab Tysklands egendom. Saab-underläggen ska ha upplevt ett antal flyttningar på grund av sin ålder. Från det tidigare högkvarteret i Frankfurt till Taunus, sedan vidare till Rüsselsheim och tillbaka till Frankfurt. Låt oss dyka in i världen av Datasaab, Draken, Viggen och Saab 96 och Sonett. Är du medlem i Aero X Club eller har du ett Aero-abonnemang? Delta då i vår auktion för en god sak!

Historiskt Saab-underläggset
Historiskt Saab-underläggset

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.


 

Kommentarer är stängda.