De sista Saab Aero X Club-kopparna nu i butiken!

Kommer det att bli ett sådant Saab-projekt igen? Förmodligen inte, eftersom Aero X Club-kopparna är extremt komplexa att tillverka. Många arbetsmoment är nödvändiga för att producera de svarta matta satinkopparna med den graverade Aero X-bokstäverna och det röda X. Men det var ett så galet projekt att jag verkligen ville göra det. Upplagan är begränsad till 250 exemplar, nästan alla är nu sålda. Endast en liten rest finns kvar i butiken.

Saab Aero X Club mugg
Saab Aero X Club-mugg - sista chansen!

Trots all sin skönhet och extravagans uppfyller kopparna också mycket praktiska krav. De coola däckkuddarna, som fungerar som underlag med grepp, har en helt annan effekt. Den smarta luftkudden mellan koppen och basen ser till att kaffet eller teet inte svalnar i förtid. Enkelt – men smart! Vi har testat kopparna i hårt vardagsarbete och är fortfarande entusiastiska.

Obs - tvätta för hand, ej i maskin
Obs - handtvätt, ej maskintvätt

Givetvis har kopparna också en samlaraspekt. Den mattsvarta satinytan förblir bara vacker om du låter kärlet tvättas för hand. Men om du använder diskmaskinen kommer ytan så småningom att blekna. Men det vet användarna, eftersom en lapp medföljer varje kopp.

Den coola däckprofilen tjänar också användbara syften
Den coola däckprofilen tjänar också användbara syften

Kommer det att finnas en efterträdare till Aero X Club-mugg ge, kanske i en annan design? Kanske, kanske vi gör något helt annat. Vi har för närvarande många andra projektidéer på gång, så vi kan komma på något. För Saab-fans är detta det sista alternativet för tillfället. 30 stycken finns kvar. Och slutsåld är verkligen slutsåld.