Evergrande Auto Hengchi Experience Center i Guangzhou

Vi vet inte hur länge Evergrande-Auto och Hengchi kommer att vara hos oss. Om Evergrande Group och NEVS separeras inom de närmaste månaderna kommer vår Evergrande-rapportering att upphöra. Bara det faktum att Hengchi-fordon samutvecklades i Trollhättan räcker inte för att fortsätta skriva om märket. Än är det inte så långt, allt är på gång, så vi vågar ta en titt på Hengchi Experience Center i Guangzhou.

Vi upptäcker en överraskning – för första gången ser vi spännande detaljer i Hengchi 5 LX som vi inte förväntat oss – och upplever en besvikelse. Och till slut kommer verkligheten ikapp oss. Vad ska man göra av det?

Hengchi Experience Center
Hengchi Experience Center

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.