Saab Session Slovakia 2021 - filmen

Saab Session Slovakien har länge varit ett fast datum för internationella Saab-evenemang. Saab-fans från många europeiska nationer möts i en vacker tradition. Saab passion känner inga gränser och förra årets session hade 142 deltagare från 9 länder. Den yngsta deltagaren var bara 4 månader gammal. Har Saab-scenen ett ungdomsproblem? Antagligen inte.

Saab Session Slovakien 2021
Saab Session Slovakien 2021

Saab-sessionen är traditionellt orienterad mot öster. Detta märks i sammansättningen av nationaliteterna. Ungern, Rumänien, Ukraina, Polen, Tjeckien och Slovakien utgjorde det största antalet deltagare. Andra kom från Tyskland, Schweiz och grannarna från Österrike.

Den längsta resan gjordes av en deltagare från Ukraina som tog sig 9 5 kilometer med sin Saab 1.240-XNUMX SC till mötet. En Saab är hemma på långa resor, den gamla sloganen från Trollhättan gäller än idag.

Precis som nationalitet var irrelevant var det också fallet med fordonen. Oavsett från vilken epok av Saabs historia var alla fordon välkomna. Den äldsta Saaben reste från Krakow, Polen, en Saab 96 tvåtaktare från 1962. Runt 234 kilometer krävs trots allt lite pionjäranda.

Som alltid skämmer arrangörerna bort Saab-fansen med en film om Saab session. Saab-känsla i några minuter, professionellt iscensatt.

Obs: En deltagarrapport för Saab Session Slovakia 2021 kommer att följa inom de närmaste dagarna.

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.