Njut av sexcylindrig mjuk gång i Saab 9-5

Sex cylindrar håller på att dö ut. Med de flesta varumärken är det bara ett fåtal aktörer som vidtar motåtgärder och har modet att fortsätta spela på nischen. Bilkännare har länge säkrat de bästa exemplaren av den utdöda arten. Du kan också bli vän med högspännings- och elmotorer senare. För, det verkar säkert, sexcylindrig jämnhet kommer aldrig tillbaka. Tråkigt, eftersom 6-cylindriga motorer är sofistikerade mekaniska konstverk. Du borde ha unnat dig en minst en gång i ditt liv. En frestande möjlighet skulle vara en 9-5 första hand med extremt få kilometer. Det erbjuds billigt. Man skulle bara behöva fatta ett snabbt beslut.

Sexcylindrig mjuk gång
Sexcylindrig mjukgång med turbo

Ja, jag vill läsa mer...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Från €1,99 får du full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saab-världen.


 

Kommentarer är stängda.