Saabs mervärdesnyhetsbrev 2.0

Uppmärksamma läsare har redan lagt märke till det. Vi har ändrat något i vårt nyhetsbrev som informerar om nya artiklar. Prenumeranter på vårt gratiserbjudande får verkligt, aktuellt mervärde. Förutom meddelandet om en ny intressant artikel om det prenumererade ämnet på bloggen har det funnits ännu mer Saab att upptäcka under några dagar.

Saab Newsletter 2.0

Saab mervärdesnyhetsbrev 2.0

För Saabvärlden består inte bara av bloggen ensam. Det finns spännande nyheter i andra medier, från återförsäljare och leverantörer. Eller gamla Saab-filmer och aktuell litteratur som vi gillar och som vi vill dela med läsarna. När vi hittar något nytt som vi tycker är bra och intressant, men inte ger material till en längre artikel, får det plats i nyhetsbrevet.

Under de senaste dagarna har vi pekat ut de olika Saab-kalendererbjudandena för 2022, det fanns nyheter att upptäcka hos Saabs reservdelsleverantör Skandix. För fansen levererar vi ett förbättrat baserbjudande för den dagliga Saab-entusiasmen, som också är gratis.

Det är viktigt för oss att alla kontakter sparas på vår egen server. Den ligger i Tyskland, uppgifterna går inte runt i världen och bara vi har tillgång till den. Vi utesluter missbruk, spam och oönskad reklam.

Nyhetsbrevet för mervärde kommer att ändras något igen i slutet av året, då ny, ännu kraftfullare mjukvara kommer att lanseras. Innehållsmässigt förändras dock ingenting. Som tidigare finns det kvar med våra nuvarande blogginlägg och ytterligare daglig information från Saab-världen.

Vill du få Saabs nyhetsbrev 2.0 och ännu inte kommit in i e-postlistan? Registrera dig för vår tjänst här, du behöver bara en giltig e-postadress. Erbjudandet är gratis, nyhetsbrevet kan avbrytas när som helst.

Newsletter abonnieren

Lists*

Loading

7 tankar om “Saabs mervärdesnyhetsbrev 2.0"

 • blank

  Jag frågade mig själv hela tiden, varför finns det ett nyhetsbrev när blocket redan finns?! Nu vet jag 🙂 och whoosh registrerad!

 • blank

  Även om jag varit registrerad för alla ämnen i nyhetsbrevet länge gick informationen om Saabs kalendererbjudanden för 2022 och nyheter på Skandix mig tyvärr förbi. (Jag hoppades till exempel på den årliga Nikolausi-kampanjen på Skandix, men det blev tyvärr inte av i år.) Vad bockade jag för fel eller inte så att jag inte fick denna information? Hur får jag det nu? Kalender och Skandix-kampanjer skulle vara av stort intresse för mig. Tack för snabb info! 🙂

  • blank

   Vi säkerhetskopierar endast nyhetsbrevstexterna från de senaste dagarna. Tyvärr kan jag inte längre hjälpa till med kalendrarna.

   • blank

    Det är synd, men tack! Hur får jag det i framtiden? Jag har prenumererat på alla ämnen, då borde det faktiskt finnas där. Nåväl, det blir nog så i framtiden.

    • blank

     Nyhetsbrevet kommer med den aktuella artikeln plus (läs gärna vidare) ytterligare information i den vidare texten.

     • blank

      Tack, nu har jag äntligen fått det - vilken lång rad! 🙁 Jag kunde fortfarande läsa om kalendrarna, men som tur var hade jag inte raderat mejlen ännu. Annars fortsätter jag bara att klicka på länken. Tack för tipset! 🙂

 • blank

  ... ja jag hade inte gjort det än, ... men nu har jag prenumererat!

Kommentarer är stängda.