Bilar i min ungdom - Forden med Saab-motorn

Att flytta innebär att man återupptäcker vissa saker. I min pool finns historiska bilbroschyrer som kommer från min familj. Bilar som min far körde, min farfars broschyrer. Det finns till och med en Saab-länk. Faktiskt två, och den andra är en överraskande upptäckt för mig. För jag har inte sett det på 30 år, och jag skulle inte ha trott att det här märket hade en koppling till Skandinavien och Saab.

Ford 12 M med Saab-motor
Ford 12 M med Saab-motor

Jag vill läsa detta på ...

blank

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Har du ingen SaabBlog-prenumeration än men är sugen på en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Få ett abonnemang för så lite som 0,15 € per dag!

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Du får full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saabs värld.

Är du redan prenumerant eller klubbmedlem? Logga För att läsa hela artikeln.

Kommentarer är stängda.