Vi öppnar skattkistan - Saab XMAS Rea den 04.12 december!

Vi öppnar vår skattkista! Saab XMAS Rea startar på lördag i vår Aero X Club Shop. Självklart har vi mycket speciella saker för klubbens medlemmar än en gång. Framför allt går Saabs modellbilar, som funnits i lager hos tillverkaren i evigheter, online. De kommer från vår Saab-skattkista, packades upp en gång i fotosyfte och försvann sedan igen på hyllorna. Men det är inte allt! Skatter från den gamla Saab-tiden går också online.

Saab julrea

På 10 Saab-år har det samlats mycket i vår Saab-skattkista. Det är dags att göra plats på hyllorna, för det kommer hela tiden nya saker. Kanske är en läsare intresserad av modellbilar som länge varit slut. Kanske finns det en modell bland dem som han letat efter länge? Vanligtvis finns bara ett exemplar av respektive modell i lager, men som en överraskning har vi även nya föremål från DNA Collectibles i butiken till specialpris för Aero X Club.

Saab stift
Saab stift

Sällsynt Saab-litteratur från 2011, men inte bara, på tyska hittar du också. Spännande saker från den gamla goda Saab-tiden kan också upptäckas vid årets definitivt sista aktion. Alla produkter är begränsade, det finns ingen påfyllning.

Saab XMAS rean går på lördag kl 10.00:XNUMX i vår Aero X Club Store uppkopplad. Alla som har ett giltigt Aero X- eller Turbo Plus-abonnemang kan gå på en saaby shoppingrunda. Vi bifogar en original Saab-nål som en överraskning vid varje beställning som ett litet tack för ett år tillsammans med Saab och bloggen.

5 tankar om “Vi öppnar skattkistan - Saab XMAS Rea den 04.12 december!"

 • blank

  Åh man, jag är sen
  Efter 9,5 timmar är mina eventuella köp redan borta...
  Men bra action.
  Nästa gång ska jag ställa en väckarklocka
  Hälsning André

 • blank

  Jag ser fram emot skattkistan! Har du en Aero X?

  • blank

   Det blir det också!

 • blank

  Tyvärr ser du inte 900s på din blogg, spec. Konvertibel!

  • blank

   Vad jag kan lova: 2022 kommer 900 OG och även Cabriolet att spela en större roll i Saab Heritage Archive!

Kommentarer är stängda.