Julklappar till Saab-fans - några idéer

Tiderna för Saab-fansen var svårare. Julklappar var svåra att hitta, det fanns nästan ingenting att köpa. Situationen har slappnat av lite, utbudet är nästan bra för Saabs mikrokosmos. Jag har satt ihop några fina julidéer för fansen. Det borde finnas något för alla.

En sportdräkt under granen?
En sportdräkt under granen?

Saab-modeller från DNA Collectibles

Den schweiziska leverantören har känt igen Saab-gapet och har glädit oss i flera år med miniatyrer, varav de flesta kommer ut på marknaden i en skala 1:18. Det finns flera i butiken till jul Saab modeller med prisavdrag, som endast är begränsat i lager.

Den rekommenderas särskilt Saab 9-5 NG sportkläder, som DNA har återutgivet i färgen "Fjord Blue". Antalet är begränsat till 399 exemplar. Kombinationen med en blå exteriörfärg och beige interiör gör att miniatyren ser väldigt elegant ut. Risken att mottagaren inte kommer att gilla denna modellbil går mot noll.

Isblå strålkastare - typiskt för den sista Saaben
Isblå strålkastare - typiskt för den sista Saaben

Saab 9-3 Viggen Pikes Peak från Griffin Models

Saab 9-3 Viggen Pikes Peak från Griffinmodeller. Tillverkaren tar ut 21 stycken av modellbilen i skala 1:43 på marknaden. Priset på € 259,00 är lika handplockat som antalet stycken.

Om du gillar det lite billigare, men ändå individuellt, kan du välja en av de många Modellsatser undvika Griffin Models. Det finns ett stort utbud i skala 1:43 men man måste ha lite tålamod och entusiasm för att montera småbilar.

Utsikt över den detaljerade interiören
Utsikt över den detaljerade interiören

Saab Turbo mugg från Skandix

Exklusivt är också Saab Turbo-muggen, som redan är slutsåld i vår Aero X Club Shop. Skandix har fortfarande 5 (!) koppar i lager, som kan köpas med ett 360-dagars Aero X-abonnemang. Sista tillfället för alla som inte fick en chans i handlingen.

När det kommer till delar till den klassiska Saab 900 är vintertid alltid skruvmejseltid, Skandix har nya reproduktioner på lager. Rostfria sådana rekommenderas Bromsledningar, som finns tillgängliga för Saab 96 upp till 900, har blivit Dörrtätningar, inre fender och Stänkskärm Återlanserad för 900 OG. Så att Saab-klassikern kan starta säsongen fräscht våren 2022.

Du hittar dem även i butiken Saab kepsar och "Endast Saab parkering"Tecken.

Turbinfälgar på Saab 9-5 NG SC
Turbinfälgar på Saab 9-5 NG SC

Saab bloggprenumeration som present

I Aero X Club Shop finns saker från gamla dagar som du inte längre kan köpa. Den sista sändningen med Saab Sportbottle 9-3 har anlänt, kommer det inte att finnas fler förnödenheter. Vissa Bordsflaggor har fortfarande hittat till oss, och det har vi Saab kaffekoppar från Classic Edition som erbjuds.

Det lönar sig att surfa i butiken, eftersom utbudet ändras om och om igen.

Det skulle i alla fall vara en bra idé att ge bort ett abonnemang på Aero X Club. kuponger kan även köpas av icke-medlemmar för vilka Aero X Club Shop annars inte är öppen.

Var det det med idéerna? Inte riktigt, jag tänkte på andra julklappar. Du är på väg till bloggkontoret, det kommer en uppslag de närmaste dagarna med ytterligare förslag.

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * markeras.