Promotion Lieblingstasse - Saab Coffee Cup (Classic Edition)

När vi startade Saab Espresso Cups -kampanjen på våren fanns det själviska motiv i bakgrunden. Jag erkänner att jag är en uttalad espressoälskare. Klassiskt kaffe är bara tvåa. Det var oundvikligt att våra espressokoppar måste följas av en riktig kaffekopp. En i klassisk design, utan krusiduller och så vidare. En kopp som passar till skrivbordet, frukosten och alla andra saker. Här kommer hon!

Saab kaffekopp (Classic Edition)
Saab kaffekopp (Classic Edition)

Saab kaffekopp (Classic Edition)

Som alltid var fokus på vad som skulle ha gjorts på Saab. En reducerad form, det är klart. Endast den traditionella bokstaven som är graverad. Den klassiska kaffekoppen kommer från samma designlinje som espressokopparna kom från.

Hantverk: Graverad bokstäver
Hantverk: Graverad bokstäver

Den produceras av vår partner CO₂ neutralt i Tyskland och Tjeckien, graveringen är handgjord. Koppen är robust, väger nästan 600 gram och ingen diskmaskin kan skada den. Den ligger bra i handen och har ett mycket harmoniskt handtag.

Formen följer funktionen - utan några frågor - som den måste vara. En Saab -kaffekopp för många års användning som rymmer upp till 0,35 liter kaffe.

Grippy: handtaget på kaffekoppen
Grippy: handtaget på kaffekoppen

Som alltid är upplagan begränsad. Eftersom julen överraskande kommer att vara runt hörnet om några veckor har vi fått lite mer producerat. 350 Saab kaffekoppar finns tillgängliga. De är en fantastisk och tidlös gåva - oavsett om det är för dig själv eller för en annan älskad!

100% klimatneutral producerad av vår partner
100% klimatneutral producerad av vår partner

Som alltid är förutsättningen för att köpa kaffekoppen ett Aero X -abonnemang (eller Turbo Plus), som öppnar vägen till vår Aero X -butik. Muggen kostar 16,55 euro beställningsbar och finns direkt i lager. Ge oss cirka 7 dagar för leveransen, vi väntar ett stort antal beställningar.

3 tankar om “Promotion Lieblingstasse - Saab Coffee Cup (Classic Edition)"

  • blank

    Anlände precis! Mycket elegant och inte lovat för mycket!

  • blank

    Inte dåligt, men jag har precis fått Turbo Cup som min favorit kopp….

  • blank

    Din favoritkopp har beställts 🙂 Jag ser fram emot det!

Kommentarer är stängda.