Meddelande - Saab Session Slovakien 2021

Pandemin har gjort livet svårt för oss de senaste månaderna. Händelserna, som är en viktig del av Saab -kulturen, drabbades särskilt hårt. De misslyckades helt och omstarten är (fortfarande) svår på vissa ställen. Saab-sessionen Slovakien 2021 tillkännages med optimism och förhoppningsvis en välförtjänt portion lycka till.

Saab Session Slovakien 2021

Saab Session Slovakien 15-17.10.2021 oktober XNUMX

Om jag räknar rätt så är det redan den nionde Saab -sessionen med våra vänner i Slovakien. Ett internationellt möte som har blivit ett slags smältdegel för Saab -fans från västra och östra Europa. Under de senaste åren har det varit besökare från Slovakien, Tjeckien, Österrike, Ungern, Polen, Rumänien, Tyskland och till och med Georgien. Saabs passion ansluter, är internationell och känner inga gränser.

Saab -sessionen Slovakien 2021 startar den 15 oktober, och naturligtvis gäller de nationella Corona -reglerna i Slovakien. Det är här osäkerheten ligger, de kan förändras igen innan händelsen. Så det är viktigt att hålla ett öga på situationen och planera ditt deltagande därefter.

En Registrering innan inträde är obligatoriskt, kommuniceras regionala begränsningar, som kan ändras om och om igen, på evenemangets webbplats. Endast vaccinerade, testade eller återhämtade personer kan bo på de regionala hotellen.

Men eftersom du inte ska låta Corona diktera ditt liv, utan hantera situationen på ett intelligent sätt, står ingenting i vägen för att delta i alla försiktighetsåtgärder. de Ansökan är nu möjligt, 1 oktober är anmälningsdag. Arrangörerna, som var och en har levererat en fantastisk Saab -session med ett otroligt engagemang de senaste åren, måste definitivt önskas lite lycka till 2021.

3 tankar om “Meddelande - Saab Session Slovakien 2021"

 • blank

  För att läsa texter om Corona är du här, tack och lov, fel.

  • blank

   Precis som du tror ...

   Om du anger Covid eller Corona i sökmask får du 15 träffar vardera - med bara några få överlappningar. Viruset undviker inte Saab -drivrutiner ...

   Jag gillade verkligen Toms sporadiska spalter om ämnet. Min kommentar är inte så långsökt som du gör.

   Men jag förstår din poäng. Jag skulle också föredra att Corona inte längre är ett problem. Men Covid är fortfarande mycket verkligt ...

 • blank

  På tal om Corona

  Tom, jag älskade varenda kolumn om ämnet. Har den sista redan skrivits?

  Min miljö kom igenom tre vågor. Plötsligt är det annorlunda, även om ämnet tydligt ebbar ut i media. Barn och ungdomar är i karantän i rader, men faller nu genom sprickorna i skolan och skälls ut av lärare efter karantänen utan att ha haft ett inlärningserbjudande online eller via e-post. Föräldrar och morföräldrar har ibland genombrott inom vaccination. Lyckligtvis mest milda lutningar. Vaccination skyddar.

  Solidariteten minskar märkbart. Viruset har muterat - från en samhällelig, till och med global utmaning till ett privat problem. Fingerpekning har börjat. Lärare pekar på elever, vaccinerade till ovaccinerade, trippelvaccinerade till dubbelvaccinerade. Vår stora (över 12) hade redan ett vaccinationsmöte. Tyvärr var det positivt 4 dagar tidigare. Han får inte längre solidaritet för det. Har han bara otur att han bara surfar fjärde vågen och hans dumma föräldrar har väntat på STIKO: s rekommendation ...

  Lång historia kort. Jag saknar kolumnen. Det var alltid tankeväckande, reflekterande och lugnt - för mig var det det bästa mediabidraget om ämnet. Många kommentarer var också gulddamm. En Saab-affin och mycket saklig läkare var också där.

Kommentarer är stängda.