Saab Turbo Muggar (Edition 2021) - vi packar paket

Paket- och paketberget blir större och större - det gör också kundernas otålighet och förväntan. Vi kommer att leverera turbokopparna i slutet av veckan, så väntetiden är över. Mer än 200 koppar av vår begränsade upplaga har sålts, några exemplar finns fortfarande kvar i butiken. En sista chans, eftersom det inte kommer att finnas några förnödenheter.

Saab Turbo koppar
Saab Turbo Cups (Edition 2020)

Vi håller fast vid vår filosofi i begränsad upplaga. Uppmaningen är att överraska prenumeranter och läsare med nya saker. Kopparna distribueras i 10 europeiska länder, inklusive Sverige. I Saabs hem verkar folk tycka om våra mönster, stort beröm.

Medan Turbo Cups kommer att vara på väg med DHL i slutet av veckan, arbetar laget redan med de första projekten för 2022. Färgen är het och något helt nytt. Specifikt finns det två projekt, eftersom Saabs biltillverkning fyller 75 år nästa år. Du måste fira. Hur genomför du jubileet? Med en vintagekollektion? Det var min första tanke.

Färgsök med Pantone -fläkten
Färgsök med Pantone -fläkten

Men det vore för enkelt. Eller?

Du kan också göra något annorlunda. Något fräckt, oväntat som passar in i vår vardag. Det som följer med oss ​​är modernt, klassiskt och hållbart på samma gång. Kanske, jag är inte säker än, jag är modig och vågar göra något som verkligen visar färg.

Något som är gult. En slående Monte Carlo gul, kanske. Med risk att ingen av läsarna kommer att köpa den. Låt oss se…

3 tankar om “Saab Turbo Muggar (Edition 2021) - vi packar paket"

  • blank

    Bara fantastiskt! Jag ser fram emot mitt paket!

  • blank

    Stor förväntan på allt som återstår att komma! Tack tack tack!

  • blank

    Bra kaffekopp! Jag fick min i helgen ...

Kommentarer är stängda.