Evergrande Auto Hengchi 7 på provkörningar

Oavsett hur negativa nyheterna är. Evergrande Autos provkörningar fortsätter. Hengchi 7 har nyligen upptäckts på allmänna vägar. Nummer 7 är en attraktivt designad mellanklass elektrisk sedan, av vilken lite har varit känt hittills. För hittills har Hengchi 7 bara setts som en konceptbil på utställningar eller i pressbilder. Aldrig tidigare i vanlig trafik.

Ever Grande Auto Hengchi 7
Ever Grande Auto Hengchi 7

Elbilen är inte kamouflerad, vilket kan vara avsiktligt. Normalt signalerar utseendet på prototyper utan kamouflage att förserien pågår eller att produktionsprocessen är på väg att börja. Båda tecken på att man bör registrera sig med viss försiktighet.

Hittills finns det lite bildmaterial av limousinen. Men du kan se vissa avvikelser mellan test- och showbilen. I den fotograferade versionen har Hengchi 7 inga komplexa LED -strålkastare och indikatorer. Framdelen med stötfångare och spoiler skiljer sig från konceptbilen. Ytterspeglarna, tidigare i Saab 9-5 NG-design (!) Kontrastfärgade, är utformade annorlunda.

Evergrande Auto Hengchi 7 Concept
Evergrande Auto Hengchi 7 Concept

Ändringarna är optimeringar för produktionsprocessen, säger Evergrande Auto.

Det som verkar finnas kvar i serien är det svarta kupén. Varumärket är underordnat den allmänna designtrenden här. Nya Opel Astra finns också som tillval med svart tak, liksom andra innovationer. Men kontrasten gör e-bilen visuellt spännande, och designen verkar överlag attraktiv. Sedan har ett sportigt, elegant utseende. En trevlig skillnad mot vad som för närvarande kan observeras i mainstream av skrymmande SUV: er.

Bilden av Hengchi 7 på provkörning dök upp först Yiche.com. Hur aktuellt det är är svårt att bedöma.

Storlek som Saab 9-5 OG

Vissa data från Hengchi 7 är nu offentligt tillgängliga. Den helelektriska sedanen är 4,82 meter lång och är exakt lika stor som en Saab 9-5 OG. Axelavståndet sträcker sig till 2,91 meter, vilket är cirka 20 centimeter mer än gamla 9-5, för att hålla fast vid denna jämförelse. Det lovar en rymlig inredning. Räckvidden med en laddning ska vara 710 kilometer enligt NEDC.

4 tankar om “Evergrande Auto Hengchi 7 på provkörningar"

 • blank

  Det är svårt att tro att något verkligen kommer att hända i slutändan. Jag tror att detta är en åtgärd för att möjligen göra sig redo för en försäljning

 • blank

  Mycket äkta ...

  Har till och med en bula över framhjulet. Det sågs här förut. Han stod längst till vänster om den röda mattan vid provkörningsstartceremonin. Samma färg, speglar, strålkastare och fälgar, om jag inte har fel.
  Evergrande testas utan tvekan.
  Jag är ivrig efter att veta vad som händer härnäst.

 • blank

  Låt oss vänta och se hur thrillern slutar och om det bara är spel för investerare.

 • blank

  Om denna sedan snart var tillgänglig som en fullhybrid, skulle den förmodligen ha verkliga möjligheter på den internationella marknaden - se Toyota Camry Hybrid. Som en rent elbil borde detta vara lite svårare.

  Designen är riktigt lyckad - för mig lika tilltalande som formen på Camry nämnde.

Kommentarer är stängda.